Sorsunk a kínai asztrológia tükrében

A kínai asztrológia segítségével pontos képet kaphatunk személyiségünkről, családi-, pár- és társas kapcsolatainkról, egészségünkről, anyagi helyzetünkről, karrierlehetőségeinkről, szerencsés és kevésbé szerencsés életszakaszainkról.

Az élet örök körforgás – egyszer fenn, egyszer lenn. Vannak időszakok, hogy szinte csak jó dolgok történnek velünk, de van, hogy semmi sem jön össze, és sokat betegeskedünk. A Feng Shui tanítások szerint mindez nem a véletlen műve. A Repülőcsillag Iskola méltán a Feng Shui iskolák egyik legspecifikusabb, legfejlettebb és egyben leghatékonyabb módszere, hiszen nemcsak a teret, hanem az időt is figyelembe veszi, számol a 20 éves periódusokra osztott, s „koroknak” nevezett időtényezővel is.  

A Feng Shui tanácsadás során először fontos az úgynevezett „környezettanulmány”, az iroda, a lakás, az üzlet elhelyezkedésének és környezetének feltérképezése. Miután alapos vizsgálat alá vettük a környezetet, következhet az ingatlan energetikai térképének felállítása. Ennek kielemzésével pontos képet kapunk a nyolc égtáj felől érkező „láthatatlan energiák”(csí) minőségéről. Az összes fontos helyiséget górcső alá kell venni, és ezután következhet a jó energiájú területek megerősítése, illetve a rossz energiájú helyiségekben történő orvoslás a különféle Feng Shui eszközök, színek, formák alkalmazásának segítségével. Hogy milyen hatást érhetünk el lakásunk energetikai „rendbetételével”? - harmonikusabbá tehetjük környezetünket - javulhat a családtagok egészsége, a párkapcsolatunk, társasági életünk minősége - gyerekek esetén kijelölhető az ideális „tanulósarok”, gyerekszoba - fellendíthetjük anyagi helyzetünket - csökkenthetjük a váratlan események, balesetek, peres-, jogi ügyek előfordulásának eshetőségét

                      mauritius-018.jpg     

Mi szükséges az elemzéshez? - az ingatlan (lakás, üzlet, iroda stb.) pontos, méretarányos alaprajza - az építkezés befejezésének pontos dátuma - az ott lakók, dolgozók pontos születési adatai A ház horoszkópján kívül nagy hangsúly kerül a lakók születési adataiból számolt életútra is. Ennek eredményeképpen a Feng Shui egyre pontosabb, mert a tágabb és szűkebb fizikai környezeten és a lakhely adottságain túl azt is felméri, miként viszonyul egymáshoz energetikailag az épület és gazdája. Ahány ember, annyiféle jellem, adottság, kölcsönhatás – annyiféle szerencse.

kilatasajaccuzibol.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 13
Heti: 46
Havi: 179
Össz.: 47 473

Látogatottság növelés
Oldal: A Feng Shui tanácsadás
Sorsunk a kínai asztrológia tükrében - © 2008 - 2018 - sorsoszlopok.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »