Sorsunk a kínai asztrológia tükrében

A kínai asztrológia segítségével pontos képet kaphatunk személyiségünkről, családi-, pár- és társas kapcsolatainkról, egészségünkről, anyagi helyzetünkről, karrierlehetőségeinkről, szerencsés és kevésbé szerencsés életszakaszainkról.

A „NÉGYOSZLOPOS SORSMEGHATÁROZÁS”

 

A „négyoszlopos sorselemzés” egy rendkívül egyedi és magával ragadó módszer önmagunk alaposabb megismeréséhez. Logikus, következetes, és pontos, ezáltal a legszélesebb körben használt és elfogadott rendszer a kínai metafizikában. Filozófiai hátterét az univerzumban található öt alapvető elem tana adja. (Fém, Fa, Víz, Tűz és a Föld). Ezek az elemek két fontos tulajdonsággal bírnak: időről időre ciklikus módon változnak, és bizonyos alaptörvények szerint kölcsönhatásban állnak egymással.   

A „Négyoszlopos sorselemzés” az ember születési dátumát veszi alapul. A személyes horoszkóp felállítása során figyelembe vesszük a születési évet, a hónapot, a napot, és az órát. Ezen adatok alapján négy pár kínai írásjelet kapunk, amelyek a születésünk időpontjában uralkodó nyolc elemet képviselik, amelyek aztán az adott személyt szimbolizálják és előrevetítik a sorsát.

                      angyal.jpg     

A sorselemzés során pontos képet kaphatunk személyiségünkről, családi-, pár- és társas kapcsolatainkról, egészségünkről, anyagi helyzetünkről, karrierlehetőségeinkről, szerencsés és kevésbé szerencsés életszakaszainkról. A módszer párkeresők számára lehetőséget nyújt az ideális partner megtalálására. 

Ha te is szeretnél e csodálatos technika segítségével visszatekinteni a múltba, tisztában lenni a jelen lehetőségeivel, és bepillantást nyerni a jövőbe, kérlek hívj a 0630-2024076-os telefonszámon!

"Elemezd a múltat, hogy megismerhesd a jövőt!" - tartja egy kínai közmondás.  

az_erawan_nemzeti_park_vizesese-kanchanaburi.jpg

feng_shui_lo_01_mg.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 13
Heti: 41
Havi: 174
Össz.: 47 468

Látogatottság növelés
Oldal: Sorselemzés
Sorsunk a kínai asztrológia tükrében - © 2008 - 2018 - sorsoszlopok.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »